Om oss

UllensakerSvømmerne ble etablert 1964 under navnet Jessheim Svømmeklubb. I 1992 slo Kløfta IL svømmegruppe seg sammen med Jessheim Svømmeklubb og dannet UllensakerSvømmerne (byttet navn fra Jessheim Svømmeklubb).
UllensakerSvømmerne driver mange aktiviteter i Ullensaker kommune og i våre nabo kommuner.

• Treningspartier
• Norges Svømmeskole kurs
• Trimpartier (Kløfta og Jessheim)
• Folkebad på fredager

UllensakerSvømmerne er en svømmeklubb i stor vekst. Som klubb ønsker vi å kunne gi et svømmetilbud til alle aldre og nivåer. For oss er det å kunne svømme en viktig ferdighet som gjør at alle kan ferdes tryggere i og ved vann. Gode svømmeferdigheter gjør også gleden ved å bade mye større. Klubben bruker derfor mye ressurser på å arrangere Norges Svømmeskole kurs etter Norges Svømmeforbunds retningslinjer. Vi har i dag tilbud om svømmeopplæring flere steder i Ullensaker kommune for barn fra ca. 4-5 år og oppover (kommer an på høyden). Når barna har lært å svømme ordentlig, kan de fortsette med svømmetrening på et av våre treningspartier. Per i dag har vi treningspartier på alle nivåer, treningspartiene vi har i dag er A, B, C, D og E hvor E partiet er for utøvere som er ferdig med Norges Svømmeskole. Tidligere svømmere kan trene Masters sammen med A-laget. I tillegg driver vi trim-partier, uten instruksjon, for voksne, og folkebad på fredager.

I tillegg til å ha svømmere på høyt nivå er bredden viktig. Alle skal kunne føle seg velkommen til trening. I dagens samfunn tror vi det er viktig at barn og unge har positive aktiviteter å holde på med. Klubben jobber for å ha et godt miljø på partiene sine. Et godt miljø må være til stede for at utøverne skal trives med idretten sin og utvikle seg både ferdighetsmessig og sosialt. Dette er en viktig del av klubbens formål.I tillegg arbeider vi nå for at også foreldrene skal få en positiv tilknytning til klubben. Vi vil gjerne oppfordre alle som har interesse for svømming og barns oppvekstvilkår om å ta kontakt med oss. Vi har alltid bruk for personer med engasjement.

DSC_0378_600x398.JPG