Hjemmeside USS

Velkommen til Ullensakersvømmernes nye hjemmeside

Vi håper dere liker det nye designet og vil bruke litt tid til å klikke rundt for å bli kjent.

Fremover vil mye av informasjon som gis til medlemmer legges ut her, derfor vil det være nyttig å sjekke innom regelmessig.

På forsiden vil de mest aktuelle nyheter legges ut, fra menystrukturen i toppen vil dere finne linker til innhold av mer fast karakter. Eksempler på dette er kursbeskrivelser, treningstider, aktivitetskalender, kontaktinformasjon, beskrivelse av treningspartier etc.

Bestilling av klubbtøy

Det er nå mulig å bestille nytt klubbtøy gjennom fellesbestilling hos vår samarbeidspartner Sport1 på Kløfta. Vi vet at det er mange utøvere som har ventet på anledningen til å bestille ytterjakkene som mange andre klubber har, og som er veldig populære. Se siden for klubbtøy for ytterligere informasjon om kolleksjon og rutiner for bestilling.

Jessheimbadet åpner i februar

Jessheimbadet er nå snart ferdig bygget, og ut fra bildene ser det fantastisk flott ut. Vi har gjennom møter med kommunen fått tildelt treningstid både morgen og kveld fra mandag til fredag, og det blir rikelig med mulighet til å trene der for alle partier. Vi er også i samtaler om opplegg for gjennomføring av andre kursaktiviteter i både svømme- og stupebasseng.