Klubbtøy

Klubbtøy med profilering av våre sponsorer kan kjøpes på Sport1 - Kløfta. Under vises de plagg som til enhver til er i vår kolleksjon med beskrivelse av hvordan våre sponsorlogoer skal plasseres. Det er fullt mulig å både prøve og kjøpe klær direkte i butikken. Vi vil tilby mulighet for samlebestilling når behovet et tilstede. Dette vil være ekstra gunstig da vi får bedre priser. 
Oppgitte priser gjelder ved gruppebestilling, pris ved kjøp direkte hos Sport1 står i parantes.

Sport 1 - Kløfta

Foran: Liten USS- logo, Meny, CF, Sport1 & stor Odal Sparebank -logo
Bak: Stor USS- logo.

Utøvers navn (bak) eller initialer (foran) kan trykkes på hvis ønskelig.

Foran: Liten USS- logo
Bak: Ullensakersvømmerne tekst

Utøvers initialer kan trykkes på framsiden hvis ønskelig.

Foran: Logo fra Meny, Sport1 og Odal Sparebank
Bak : Stor USS-logo
Venstre arm: Jessheimbadet

Utøvers initialer kan trykkes på framsiden hvis ønskelig.

Foran: Liten USS-logo

Bak: Utøvers navn kan stå nederst på ryggen hvis ønskelig.

Dame
Junior/Herre

Foran: Liten USS-logo

Annet svømmerelatert utstyr

Vi jobber med å tilby en kolleksjon fra vår samarbeidspartner som vil inneholde annet svømmerelatert utstyr som sekker, håndklær, briller, trenings/konkurransedrakter etc.

Ytterligere informasjon og mulighet til å bestille kommer så snart dette er klart.

Junior: 116, 128, 140, 152, 164  

Dame: 34, 36, 38, 40, 42, 44 

Herre: XS, S, M, L, XL, 2XL

På alle plagg som er en del av kolleksjonen til Ullensakersvømmerne er det viktig at gjeldende regler for profilering av sponsorer følges. Det er ikke lov å legge til eller fjerne noe utover det som er beskrevet for hvert enkelt plagg.

 

Det er tillatt med en privat sponsor på høyre lår på shorts/tights for de som ønsker dette. Før dette trykkes og tas i bruk skal det godkjennes av styret. Kontakt sponsoransvarlig på e-post SPONSOR@ULLENSAKERSVOMMERNE.NO

 

 

 

I 2020 fikk Ullensakersvømmerne våre flotte hettejakker i gave av vår hovedsponsor Odal Sparebank. Resten av kolleksjonen vår noen år gammel. Vi ser derfor behov for en utskiftning/komplettering av dette.

På grunn av smitterisikoen har vi dessverre ikke anledning til å legge ut en prøvekolleksjon denne gangen. Vi ber dere derfor om å reise til Sport 1 på Kløfta for å prøve størrelser ved behov.

Avtale med Sport1 - Kløfta

Ullensakersvømmerne har en samarbeidsavtale med Sport1 som gir  rabatter ved kjøp av utstyr. Dette gjelder både i butikk og via samlebestillinger.
For at vi skal oppnå disse rabattene, er det viktig at vi registrerer oss i Sport1 sine systemer, dette kan gjøres her.
Ved henting av varer eller ved handel direkte i butikk blir dere spurt om å oppgi det telefonnummeret som er registrert.

Rutine for bestilling og betaling

Alle produkter i kolleksjonen vises i arkfanen "Hovedkolleksjon" på denne siden. Dessverre har Vipps stoppet den delen av tjenesten som vi har benyttet oss av. Vi jobber med å opprette en nettbutikk, denne vil være klar i løpet av noen få uker.

Om noen likevel ønsker å kjøpe klubbtøy kan dette gjøres med oppmøte hos Sport 1, alternativt ved å sende en mail til kasserer@ullensakersvommerne.no

Levering av bestilte varer

Alt av logoer og eventuelle navn/initialer trykkes i Sport1 butikken på Kløfta. Vi samler opp, og sender samlebestilling en gang pr. uke. Alle bestillinger som er registrert og betalt i Vipps sendes over til Sport1 mandag formiddag hver uke. Etter hvert som leveransen er klar, vil dere motta en SMS med beskjed om å hente varene i butikken. De som ønsker initialer på plaggene kan gjøre dette direkte i butikk ved henting. Trykking av dette er ikke inkludert i prisen og må derfor betales direkte til Sport 1 ved henting.