Ledige stillinger

INSTRUKTØRER TIL SVØMMESKOLEN

Vi i UllensakerSvømmerne trenger hele tiden nye, dyktige instruktører til svømmeskolen vår.

Vi har i dag nesten 400 barn på kurs i halvåret. Vi har pr i dag kurs på Allergot, Gjestad Bo-og aktivitetssenter, Nordby på Jessheim, Vesong på Kløfta. Når det nye Jessheimbadet åpnet i februar 2021 vil vi også kjøre kurs der.

For å kunne opprettholde, og gjerne øke dette tilbudet, søker vi nå etter personer i alderen 18 år og eldre.

Om du har erfaring innen svømming er dette bare positivt, men det er ikke noe krav, da det ikke krever noen forkunnskap for å bli instruktør hos oss. Det eneste vi stiller som krav er at du er komfortabel i vann.

Vi gir alle våre instruktører gratis opplæring og vi følger utdanningen til Norges Svømmeforbund.

Som instruktør hos oss får du dekket instruktørutdanningen din og du får betalt for jobben du gjør.

Er du småbarnsforelder kan vi i tillegg tilby gratis kursplass til barn nr 1, samt 50 % avslag på øvrige barn i svømmeskolen når du jobber som instruktør. (Må ha mer enn 80% stilling)

Kunne dette være noe du ønsker å vite mer om så send oss noen ord på leder@ullensakersvommerne.no
Vi ser frem til å høre fra nettopp deg!

SVØMMETRENER 100%

Ullensakersvømmerne ble opprettet i 1964 og er Øvre Romerikes største svømmeklubb. Klubben har over 1.100 medlemmer, har kurs for utøvere i alle aldre i tillegg til trenings- og konkurranse partiene. Vårt motto er «Med bredde mot toppen»Neste år åpner også Jessheimbadet som vil bidra til økt interesse for svømming i regionen.

Nivået på konkurransepartiene strekker seg fra rekrutter til elitenivå. Våre ambisjoner er å tilrettelegge for best mulig resultater, men samtidig være en klubb for alle.Ullensakersvømmerne ønsker å utvikle klubben videre. Vi søker nå en trener i 100% stilling for utøvere på konkurranse partiene. Arbeidstiden er morgentrening, kveldstrening og i helger. I tillegg forventes det at du deltar på stevner og treningsleir.

Vår trener må være glad i å jobbe med ungdom, være målrettet og ha en god formidlingsevne. Gode samarbeidsevner og godt humør bidrar til at det gode miljøet bare blir enda bedre.Trener må også ha relevant utdanning, helst erfaring som svømmetrener fra tidligere. Plettfri vandel er en selvfølge.

Vi søker etter en person med brennende interesse for svømming, og som er faglig interessert og nysgjerrig! Du motiveres av at utøverne utvikler seg som svømmere og individer, og ser at du har en viktig rolle i deres utviklingsløp.Du vil primært jobbe med våre tre øverste gruppenivåer. I samarbeid med hovedtrener, vil du ha ansvar for treninger i vann eller på land.

Kvalifikasjoner:
• Du er menneskeorientert, og god til å se hver enkelt utøver
• Du er en utpreget «team-player», med gode samarbeidsevner og godt humør
• Du kan kommunisere godt med utøvere, foreldre og samarbeidspartnere. Det er en forutsetning at du behersker norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig
• Du er ydmyk og kan forholde deg til klubbens strategi, sportslige plan og retningslinjer
• Du arbeider strukturert – og behersker PC/Mac Office-programmer på et godt brukernivå
• Du kan «lede deg selv», har «orden i sysakene» og er et godt forbilde for utøverne. Du tåler høyt arbeidspress i hektiske perioder Kjenner du deg igjen i kandidatbeskrivelsen og trigges av stillingen, er du velkommen til å søke jobb som trener i Ullensakersvømmerne!

Du får:
• Lønn etter avtale
• Et spennende og godt arbeidsmiljø med muligheter for personlig utvikling
• Være med å bygge Ullensakersvømmerne til en enda større og bedre svømmeklubb

Søknad sendes til leder@ullensakersvommerne.no snarest