T-parti

Dette treningspartiet er for utøvere som ikke ønsker å satse på svømming som konkurranseidrett, men som fremdeles ønsker å være en del av Ullensakersvømmerne og gjennomføre treninger. Det skal legges opp til at utøvere som har lyst til å satse igjen etter en periode på dette treningspartiet, skal få muligheten til dette. Dersom utøveren ønsker å delta på et stevne, kan dette selvfølgelig gjøres. Dette avtales direkte med trener.

Utøverne skal være klar ved bassenget til skadeforebyggende oppvarming. Følg med på spond og husk å gi beskjed til trener/avslå i spond ved fravær.

Treningstider gjeldende fra 01.01.2024

Morgen Ettermiddag
T-parti Mandag
T-parti Tirsdag 19:15 - 20:30 Michael Jessheimbadet
T-parti Onsdag 06:15 - 07:30 Thomas Jessheimbadet
T-parti Torsdag 19:15 - 20:30 Michael Vesong
T-parti Fredag
T-parti Lørdag

Utstyr

Utstyr utøverne trenger?

  • Egne svømmebriller og badehette
  • Plate, pullboy og svømmeføtter

Når man er i en av svømmehallene vi disponerer til trening er det noen regler for anleggene som skal følges. Både fra Ullensakersvømmerne og eier/ driver av svømmehallene.

Les og sett dere inn i reglene:  http://www.ullensakersvommerne.no/treningspartier Trivselsregler Jessheimbadet: https://www.jessheimbadet.no/trivselsregler/

Svømmeføtter

Plate

Pullboy

Svømmebriller

Aktivitetsplan

På Ullensakersvømmerne sine hjemmeside vil gjeldende aktivitetsplan vises. Den utarbeides og publiseres på våre 2 ganger i året, juni og desember. Påmelding og invitasjoner vil publiseres fortløpende, men vil være styrende for klubbens planer for approberte stevner. Det skal kun ved unntak avvikes fra denne.

Aktivitetsplanen har konkretisert hvilke stevner som er aktuelle for de ulike partiene.

Anbefales å gå inn og se på denne. Her er linken til aktivitetsplanen

Andre ting som er fint å vite

.XO Sport

Her kan det bestilles Ullensakersvømmerne badebukse, badedrakt samt ryggsekk.

Klubben har en avtale med XO sport for svømmerelatert utstyr som ryggsekk, utstyrsnett og badetøy med logo og med mulighet for navn på. Logg inn på https://www.xosport.no/. Velg Ullensakersvømmerne på venstre meny for å finne «vårt» utstyr. Det er mulig å kjøpe annet svømmetøy og utstyr uten klubblogo.

 

For å opprette bruker og registrere deg må du gå inn på nettsiden og lag ny bruker. Ullensakersvømmerne har kundenummer 31700 som står under menyen logg inn/registrer

Hvis du er eksisterende bruker hos XO sport kan det være at du må bruke en annen epost-adresse. Tilgjengelig klubbtøy er nederst til venstre i nettbutikkens meny.

 

Vil du vite mer om klubben vår eller generelt hva som skjer rundt svømming?
Se på følgende linker:

Vi vil også oppfordre alle foresatte som ikke allerede er medlem av klubben om å melde seg inn i klubben og bli medlem. Dette bidrar til at du/dere man har en større mulighet til å påvirke på årsmøter. Det kan også bidra til at stemme på årsmøtet og at klubben blir større, og dette kan i større grad medvirke til ytterligere kommunal og statlig støtte.

Se også fordelene dere har som medlemmer av Ullensakersvømmerne hos vår hovedsponsor Odal Sparebank. Her er det mange goder for små og store medlemmer av klubben.

https://www.ullensakersvommerne.no/fordeler-odal-sparebank/

 

Sett gjerne opp klubben som mottaker for grasrotandelen hos Norsk Tipping

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/993803421

Kontaktpersoner

null

Trener

null

Trener

null

Oppmann

May Britt Hamnes Grønningen

oppmann.cu@ullensakersvommerne.no