Fantastiske resultater på rekruttstevne på Fjellhamar

Fantastiske resultater på rekruttstevne på Fjellhamar

 

26 svømmere fra K4B og K4C deltok søndag på rekruttstevne i splitter nye Fjellhamar Arena. LRKs flott anlegg med 8 baner og god plass.

Mange av våre svømmere har aldri svømt stevne før, og de gjorde en utrolig fin innsats. Som trener Kaja sa «her er det mange som får betalt for god innsats på trening».

USS var av de største klubbene, og viste hva systematisk jobbing med teknikk gjør for unge utøvere. Kaja og Thomas er godt i gang med sine respektive grupper, og resultatene taler for seg selv.

Trenerne var strålende fornøyd, og gleder seg allerede til å ha med seg gjengen til Jessheimbadet om 2 uker på vårt eget rekruttstevne.

 

Sportslig leder og trener Ragnhild roste engasjerte foreldre som stilte opp og heiet frem svømmerne sine. «Det gror svært godt i USS, og det er ingen tvil om at de vi har sett i aksjon her i dag er morgendagens utøvere som vi skal glede oss mye over i tiden fremover. Det er skikkelig moro å få være en del av en så hardtarbeidende klubb som USS er» sier en stolt trener. Klubben gleder seg mange stevner, både rekrutt og approberte, i tiden fremover.