Treningstider Stup

Parti Dag Tidspunkt Trener Svømmehall
Svale 1 Onsdag 18:00 - 18:45 Jon Søbakk Jessheimbadet
Svale 2 Onsdag 19:00 - 19:45 Jon Søbakk Jessheimbadet
Svale 3 Onsdag 20:00 - 20:45 Jon Søbakk Jessheimbadet

Informasjon om Stupegruppa i Ullensakersvømmerne

Ullensakersvømmerne vil om kort tid utvide tilbudet - vi legger nå siste hånd på verket og lanserer - som den første klubben noensinne mellom Oslo og Hamar - STUPING som et fast tilbud. Vi starter opp så snart det er praktisk mulig i den nye hallen på Jessheim.

 

I samarbeid ned Norges Svømmeforbund har vi utdannet 5 instruktører som er uteksaminert og godkjent som trenere på Norges Stupskole. Opplegget følger samme prinsippet som Norges Svømmeskole, med ulike nivåer og ferdigheter som skal læres og mestres før man kommer på neste nivå. I takt med at våre utøvere utvikler seg, så vil vi også utvikle tilbudet - til etter hvert å omfatte både konkurransepartier og også elitesatsing.

 

Teamet vårt som er ansvarlig for denne satsningen har bakgrunn fra Oslo Stupeklubb, Turn, samt elitesvømming hos Ullensakersvømmerne, og er håndplukket for formålet. Innen barneidrett er mestringsfølelse og samhold det førende prinsippet - vi vil bygge en inkluderende plattform med trygge rammer; der instruktørene er motivert for å gi av seg selv til utøverne; og der hver og en skal bli sett. Stuping krever høy instruktørtetthet og tett oppfølging, vi tar vårt ansvar på alvor.

 

Vi vil, til å begynne med, arrangere 3 kurs på onsdager, og vil annonsere på Facebook når disse legges ut for påmelding. Vi ønsker å ha 1 opplegg for de mellom 8-12 år, og ett fra 13 og oppover. På denne måten vil vi bygge en bred plattform som vi kan bygge videre på, og kunne skreddersy oppfølgingen og progresjonen tilpasset gruppene.
For mer informasjon om STUP som idrett, anbefaler vi å lese linkene fra Norges Svømmeforbund, om stupesporten generelt, og også om selve innholdet i Norges Stupskole:

 

 

For andre spørsmål kan ansvarlig for stupskolen Jon Søbakk kontaktes på stup@ullensakersvommerne.no