VOKSENKURS / VANNGYM

Vannaerobic: Vannaerobic er en morsom form for trening! Timene vil fylles med gymnastikkøvelser, musikk, god mosjon og vi lover masse bevegelsesglede. Dette kurset passer til absolutt alle som vil ha det gøy mens de trener. Det er ingen krav til svømmeferdigheter og trening i vann innebærer omtrent ingen risiko for skader.

 

Voksenkurs nybegynner: Lyst til å lære å svømme? Basisferdigheter i svømming er en viktig egenskap for alle, og det kan åpne flere muligheter til god mosjon. Dette er kurset for de som ikke har vært så mye i vannet, og som har lyst til å lære grunnleggende svømmeferdigheter.

 

Voksenkurs viderekommen: For deg/dere som har lyst til

utvikle svømmeferdighetene til et nytt nivå, og bruke svømmingen som god trening.

 

Trimsvømming: Trimsvømming er for de som vil bruke svømmingen som mosjon på egenhånd. Ullensakersvømmerne stiller med badevakt. Påmelding skjer på tryggivann.no. Her betaler dere for et klippekort med opptil 10 økter om gangen. For de som ikke er medlem av Ullensakersvømmerne må en medlemskontigent på kr 100,- betales ved kjøp av klippekort. Klippekortet utleveres første gang dere møter opp på kurs og kan brukes på både Vesong og Allergot.

 

PT-timer: Lyst på svømmetimer som er skreddersydd til deg? Vi tilbyr private timer, hvor du får en av våre instruktører til rådighet! Her setter du opp et treningsopplegg med instruktøren din, for at du skal utvikle svømmingen din.